Advertisement

Halep Zinciri - Halep Zinciri 1 5 Metre Kizilay Kuyumcusu Diyarbakir Facebook : 2 metre pullu halep zinciri.

Halep Zinciri - Halep Zinciri 1 5 Metre Kizilay Kuyumcusu Diyarbakir Facebook : 2 metre pullu halep zinciri.. Aramanızda 30 adet ürün bulundu. Pul desenli, klasikleşmiş bir tasarıma sahip kalın ve dayanıklı zincir tipi. Kaplama halep arpa zincir kolye. Altın zincirlerin boyları standart olarak 45 cmdir. Altın zincir boyu 50 cm dir.

Pullu zincir (halep) kolye ve bilezik kombini. 2 metre pullu halep zinciri. 22 ayar zincir çeşitleri en uygun fiyatlarla ve taksit seçenekleri ile burada. Kapıda nakit ve kredi kartıyla ödeme i̇mkanı. 14 ayar altından üretilmiş bu şık zincir standart olarak 56 cm uzunluğundadır.

Vaha Bir Miktar Kurtarma Halep Zinciri Bilezik Nightbarpacifico Com
Vaha Bir Miktar Kurtarma Halep Zinciri Bilezik Nightbarpacifico Com from lookaside.fbsbx.com
561 views3 months ago özyurttan gold takı. 2 metre pullu halep zinciri. Altın zincirlerde gram arttıkça kalınlık artmaktadır. 14 ayar halat zincir i̇ndirimli 1897 tl. Altın ataç kalın zincir kolye 25.54 gr. 2 metre pullu halep zinciri. Aramanızda 30 adet ürün bulundu. Halep zinciri 2 metre fiyatı aramanız ile ilgili sonuç bulunamadı.

22 ayar altın halep zinciri 1.5 metre 28 gram.

Pullu zincir (halep) kolye ve bilezik kombini. Halep zinciri 14 ayar altın zincir hakkında bilmeniz gerekenler. 22 ayar pullu zincir kalemli. Altın zincir garantili olup, ayar ve patent damgalıdır. Altın ataç kalın zincir kolye 25.54 gr. Aramanızda 30 adet ürün bulundu. 22 ayar zi̇nci̇r kolye (2 metre altın kolye 22k gold necklace chain designs 2020) altın zincir modelleri,altın zincir kolye,altın. Kötü işçilik nedeniyle nadiren pul düşmesi görülebilse de kırılma, kopma olmaksızın ağır ve büyük. Pul desenli, klasikleşmiş bir tasarıma sahip kalın ve dayanıklı zincir tipi. Halep zincir modelleri, halep zincir özellikleri ve markaları en uygun fiyatları ile gittigidiyor'da. Altın zincirlerimiz garantili olup, orjinal ayar damgalıdır. Halep zinciri 5 metre fiyati. Pullu 14 ayar altın zincir zn4512 altın ayarı 14 ayar ürün ağırlığı 7,10 gram ürün rengi sarı altın zincir boyu 50 cm dir.

14 ayar altından üretilmiş bu şık zincir standart olarak 56 cm uzunluğundadır. Halep zincir modelleri, halep zincir özellikleri ve markaları en uygun fiyatları ile gittigidiyor'da. Halep zinciri 14 ayar altın zincir. Kenarı halat zincir modelli bileklik 155 tl. Halep zinciri en ucuz fiyat avantajı ve i̇ndirim seçenekleriyle cimride.

Tekin Gold Tek Sira Halep Pullu Zincir Bileklik Fiyati
Tekin Gold Tek Sira Halep Pullu Zincir Bileklik Fiyati from productimages.hepsiburada.net
İçi boş altın zincirin çapı 3 mm dir. Halep zinciri 14 ayar altın zincir. 3 farklı figür seçeneği (yuvarlak, eliptik, kalp). 14 ayar halat zincir i̇ndirimli 1897 tl. Pul desenli, klasikleşmiş bir tasarıma sahip kalın ve dayanıklı zincir tipi. 2 metre pullu halep zinciri. Altın zincirler cinsine göre farklı boylarda olabilmektedir. Altın zincir garantili olup, ayar ve patent damgalıdır.

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!

Zincir modellerini en uygun fiyatlarla internetin altınsarrafından güvenle hemen alın. 2 metre pullu halep zinciri. Özyurttan gold takı 535 views3 months ago. Bu ürüne ilk yorumu siz yapın! Yurt dışına ekstra ücret almadan gönderim. Altın zincir garantili olup, ayar ve patent damgalıdır. Altın zincir boyu 50 cm dir. Kenarı halat zincir modelli bileklik 155 tl. Halep zinciri 2 metre 22k. 3 farklı figür seçeneği (yuvarlak, eliptik, kalp). Halep zinciri 14 ayar altın zincir. Halep zinciri en ucuz fiyat avantajı ve i̇ndirim seçenekleriyle cimride. 22 ayar zincir çeşitleri en uygun fiyatlarla ve taksit seçenekleri ile burada.

Halep zinciri 14 ayar altın zincir. Pul desenli, klasikleşmiş bir tasarıma sahip kalın ve dayanıklı zincir tipi. Altın zincirlerde gram arttıkça kalınlık artmaktadır. Zincir modellerini en uygun fiyatlarla internetin altınsarrafından güvenle hemen alın. 22 ayar zincir çeşitleri en uygun fiyatlarla ve taksit seçenekleri ile burada.

Facebook
Facebook from lookaside.fbsbx.com
Ana sayfa / ürünler halep zincir olarak etiketlendi. Kötü işçilik nedeniyle nadiren pul düşmesi görülebilse de kırılma, kopma olmaksızın ağır ve büyük. Bu ürüne ilk yorumu siz yapın! Altın zincirler cinsine göre farklı boylarda olabilmektedir. Altın zincir boyu 50 cm dir. Pullu zincir (halep) kolye ve bilezik kombini. 2 metre pullu halep zinciri tanıtım her türlü imitasyon siparişiniz için özyurt altın kaplama takıya 22 ayar altın zincir kolye madalyon modelleri,çeyrek altın,yarım altın,tam altın,iki buçukluk altın,ata. 22 ayar pullu zincir kalemli.

Zincir modellerini en uygun fiyatlarla internetin altınsarrafından güvenle hemen alın.

Ana sayfa / ürünler halep zincir olarak etiketlendi. 22 ayar zincir çeşitleri en uygun fiyatlarla ve taksit seçenekleri ile burada. Halep zinciri en ucuz fiyat avantajı ve i̇ndirim seçenekleriyle cimride. Düşükten yükseğe fiyata göre sırala. Altın zincirler cinsine göre farklı boylarda olabilmektedir. En çok incelenene göre sırala en çok oy alana göre sırala en yeniye göre sırala fiyata göre sırala: Pul desenli, klasikleşmiş bir tasarıma sahip kalın ve dayanıklı zincir tipi. Pullu zincir (halep) kolye ve bilezik kombini. Altın zincir boyu 50 cm dir. Aşağıda zinciri 2 metre araması ile i̇lgili sonuçlar gösteriliyor. Kenarı halat zincir modelli bileklik 155 tl. Kapıda nakit ve kredi kartıyla ödeme i̇mkanı. Altın zincirlerimiz garantili olup, orjinal ayar damgalıdır.

Düşükten yükseğe fiyata göre sırala halep. Özyurttan gold takı 535 views3 months ago.

Posting Komentar

0 Komentar